top of page

OM ULRAD

Ulrad er et selskap som selger utstyr til praktiserende veterinærer.  Med bakgrunn fra veterinæryrket i felt og klinikk  skreddersyr vi solide og praktiske røntgen og ultralydløsninger for store og små veterinærpraksiser.

 

Vi selger brukt og nytt utstyr. Hos oss finner du siste nytt innen ultralyd, digitalrøntgen, røntgen-generatorer, sjokkbølge apparater. Vi leverer også operasjons mikroskop (brukte humane) og annet brukt sykehusutstyr egnet for veterinærer.

 

BILDEDIAGNOSTIKK & VETERINÆRFAGLIG HJELP

ULRAD tilbyr veterinærfaglig hjelp i forbindelse med kjøp av hester i Norge eller utlandet. Videre veterinærfaglig hjelp i tviste saker etter en hestehandel og faglig hjelp til veterinærer i hestepraksis. Holm kan ta på seg korte vikariater i hestepraksis og bistår gjerne med synspunkter vedr. bildediagnostikk.

 

Selskapet ble opprettet i 2007 og har siden den gang utviklet seg til å kunne tilby gode løsninger til konkurransedyktigepriser til alle typer veterinærpraksiser. Vi har bred erfaring fra veterinæryrket og vet hva som kreves av utstyr praktisk og økonomisk for å lykkes.

 

Veterinær Arne W. Holm

 

Daglig leder for selskapene er veterinær Arne Wallace Holm. Holm er utdannet fra NVH i 1968. I studietiden deltok han i 5 landskamper i friidrett. Etter endt studietid startet Holm praksis på Klepp på Jæren og var med på å starte Tu Dyreklinikk på Bryne. I 1979 ble Holm ansatt som sjefsveterinær i Det Norske Travselskap og grunnlegger av Bjerke Dyrehospital som han var daglig leder for frem til 2007.

Holm er tildelt Det Norske Travselskaps hederstegn og er æresmedlem av Hestepraktiserende Veterinærers Forening.

 

Holm har vært formann i Rogalands Veterinærforening i 3 år og Oslo Veterinærforening i 21 år. Holm har således solid erfaring i veterinærfaglige spørsmål etter mer enn 30 års fartstid.

bottom of page